Cart 0

WAAROM REORGANISATIECONTRACT?

Waarom zou ik een verzoek, overeenkomst, rekentool, checklist bij ReorganisatieContract laten maken of downloaden dan wel een reorganisatie laten uitvoeren?

Onze specialisten beschikken over hoogwaardige kennis die jaarlijks onderhouden wordt en beschikken over zeer ruime ervaring in de reorganisatiepraktijk van het MKB. Wij weten de lastige fiscale en juridische voorwaarde om te zetten in eenvoudig begrijpbare taal, overzien het gehele reorganisatieproces en kennen de valkuilen.

Klantgerichtheid, hoogwaardige dienstverlening, snelheid en accuraatheid zijn de kernwaarden van ReorganisatieContract.nl. Onze pro-actieve fiscaal-juristen zijn lid van de beroepsgroep voor fiscalisten (RB) en juristen (NEVOA) en zijn verplicht om jaarlijks cursussen te volgen en/of te geven om up-to-date te blijven.

Bij ReorganisatieContract staan de documenten centraal. Deze documenten worden gemaakt door ervaren fiscaal-juristen uit de praktijk. Verder bevat onze site geen banners, vragen wij je niet het hemd van het lijf. Alle gegevens die wij vragen hebben wij nodig voor de afhandeling van de orders. Wij sturen je geen nieuwsbrief als je daar niet om gevraagd hebt. En als je de nieuwsbrief wel krijgt (omdat je daar om gevraagd hebt) bevat deze onder andere nieuws over nieuwe producten van ReorganisatieContract en fiscaal-juridische actualiteiten.

Voor maatwerk of bezwaar of beroepsprocedures inzake reorganisaties kun je contact met ons opnemen via mail: info@ReorganisatieContract.nl of via de telefoon: 015 – 700 9714.

Algemene vragen over fiscaal-juridische onderwerpen of specifieke vragen over pensioenen?

Ben je op zoek naar modellen of contracten over een ander of algemeen fiscaal of juridisch onderwerp dan kunt u kijken op 1 van onze andere sites.

Op FiscaalContract zijn onze algemene fiscaal-juridische contracten te vinden. Zoekt u arbeidsovereenkomsten, huurovereenkomsten, geldleningsovereenkomsten, etc. en onze ondernemingsrechtelijke notulen, overeenkomsten, rekenmodellen of checklisten dan kunt u hier een kijkje nemen.

Op PensioenContract zijn onze brieven, verzoeken, rekenmodellen, checklisten en overeenkomsten te vinden aangaande fusies, splitsingen, inbreng eenmanszaak, geruisloze terugkeer, bedrijfsfusies, bedrijfsovernames, de bedrijfsopvolgingsfaciliteit, koopovereenkomsten aandeelhoudersbesluiten etc. De meeste reorganisaties zijn echter te complex om zelf uit te voeren. Wij hebben ontzettend veel ervaring met reorganisaties en raden u dan ook aan om dit door ons te laten uitvoeren. Wij loodsen u in eenvoudige taal door de vele keuze mogelijkheden en procedurele vereisten en deadlines. Daarnaast kunnen wij deze diensten, door onze ervaring, tegen scherpe prijzen aanbieden.